top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Saunování na vlně vůní: saunové esence pro dokonalý relax




Saunování je tradiční metoda, která se po staletí osvědčila jako prostředek k regeneraci těla a uvolnění mysli. Tato praxe, známá svými léčivými účinky, nabízí útočiště od stresu a napětí každodenního života. Ale co kdyby bylo možné tento zážitek ještě vylepšit? Prostřednictvím přidání esenciálních olejů, koncentrovaných výtažků z rostlin, můžeme saunování povýšit na úplně novou úroveň, která otevírá cestu k hlubšímu prožitku relaxace a harmonie.


Eukalyptus: to pravé pro dýchací ústrojí

Eukalyptus je jednou z nejoblíbenějších esencí do sauny. Jeho vůně silně podporuje respirační systém. Je ideální pro léčbu nachlazení, pomáhá zklidnit nateklou sliznici a uvolňuje ucpaný nos. Saunový ceremoniál s esencí eukalyptu vám také navodí pocit hluboké relaxace a klidné mysli.


Bříza: dezinfikuje a uklidňuje

Bříza je známá svou jedinečnou vůní. V aromaterapii je ceněna pro své dezinfekční vlastnosti, které pomáhají udržovat saunu čistou a svěží. Břízová esence také blahodárně působí na uklidnění mysli.




Borovice: zbaví vás stresu

Vůně borovice v sauně vás přenese do hlubokého lesa. Tato esence je ideální pro ty, kteří hledají únik od každodenního shonu a stresu. Borovice vám pomůže uvolnit se a nabít novou energii.


Peprmint: osvěží a uvolní napětí

Peprmint je ideální pro ty, kteří hledají osvěžení a úlevu od napětí. Jeho chladivá a stimulující vůně vám pomůže zbavit se bolesti hlavy a napětí v těle.


Citrusová vůně: nabije energií

Citrusové aroma v sauně vás probudí a dodá energii. Je skvělá pro ty, kteří potřebují dodatečný energetický impuls. Citrusy také pomáhají při bolesti svalů a revitalizují tělo i mysl.


Levandule: uklidní a zrelaxuje

Levandulová esence je ideální pro večerní saunování. Je známá svými uklidňujícími a relaxačními vlastnostmi, které vám pomohou připravit se na klidný spánek.


Růže: pohlazení pro vaše smysly

Růžová esence je známá svými harmonizujícími vlastnostmi. Je ideální pro hlubokou relaxaci a pomáhá vyrovnat emoce.


Máta: osvěží a stimuluje

Mátová esence je skvělá pro osvěžení a stimulaci těla. Její chladivý efekt vám pomůže zbavit se únavy a dodá vám novou energii.




Saunování samo o sobě je jedinečným rituálem, který nám pomáhá regenerovat tělo a mysl. Přidáním esencí do však můžeme dosáhnout ještě hlubší relaxace a léčivých účinků. Každá esence má jedinečné vlastnosti. Vyzkoušejte různé kombinace esencí a najděte tu pravou pro vás.

228 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page