top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

12 týdnů v sauně, týden jedenáctý



Blížíme se do finále!

11 týdnů za mnou, jeden přede mnou. To chtělo něco extra! A tak jsem sbalila batůžek a vyrazila na západ! Cílem byla Saunia Thermal Resort v Karlových Varech, kam jsem vyrazila na celý víkend.


Všude dobře, v Saunia Thermal Resortu nejlíp 


Do teď jsem si myslela, že už v sauně nemůže být líp. Omyl. Karlovarská pobočka Saunia nabízí odpočinek na úplně jiné úrovni. Máte stres z práce? Vítáte jaro s 15 kily navíc? Nemáte umytá okna? Během víkendu ve Varech hodíte všechny tyto starosti za hlavu. 

To, že je v karlovarské Saunia na výběr hned z osmi druhů saun asi není překvapení. Co mě ale dostalo je fakt, že součástí celého wellnessu je i termální a relaxační bazén. “Hm, to je na začátku dubna trochu nepodstatná informace”, říkáte si. Omyl. Oba bazény jsou totiž otevřeny celoročně a na své si přijdou i ti z nás, kteří nevlezou do vody, která má méně než 30 °C. Relaxační bazén má totiž teplotu 32 °C a termální dokonce 38 °C. 





To jsou panoramata!


Bazény jsou samy o sobě super, ale co teprve ten výhled! Z obou bazénů se totiž můžete kochat pohledem na centrum Karlových Varů. Je tak dost možné, že se v bazénu budete s drinkem v ruce macerovat celé dopoledne, jako já. Sice potom budete mít varhánky i na čele, ale věřte mi, že to bude stát za to. 


I do Varů jsem ale jela primárně do sauny (a na karlovarské oplatky). Začínám být už docela profík, spoustu věcí jsem si za poslední měsíce saunování zautomatizovala. Poslouchám své dvoumetrové tělo, v sauně nejsem déle, než je mi to příjemné, ochlazení je skvělá věc a odpočinek mezi saunovacími cykly není nepříjemná nutnost, ale příležitost k hlubokému odpočinku. 




I v Saunia Thermal Resortu probíhají denně saunové ceremoniály, já si během víkendu střihla hned 4 a přicházím jim na chuť čím dál víc. Teď už ale pomalu balím batůžek a vyrážím směr Praha. A na co se můžete těšit příště? 

Budeme bilancovat! 

Sauně zdar!


254 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page