top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Umění v sauně? Vyražte divadelní ceremoniál



Saunování je samo o sobě zážitek. Pro všechny, kdo by ho chtěli prohloubit a vyzkoušet zážitkovou variantu, tu jsou saunové ceremoniály. Nejenže má návštěvník možnost na sebe nechat působit skvělé účinky saunování, ale má také příležitost se nenucenou formou přiučit něčemu novému o saunování a zažít neobyčejnou zábavu.


O co se vlastně jedná?


Saunové ceremoniály jsou moderním způsobem, jak posílit prožitek ze saunování. Tento trend se dostal do tuzemska ze severních zemí a těší se u nás čím dál tím větší oblibě.


Přestože mají všechny druhy ceremoniálů za cíl dopřát milovníkům saunování jedinečný zážitek, tak se od sebe hodně liší a to je dobře. Saunový nadšenec si totiž může vybrat přesně podle jeho aktuální nálady. Některé ceremoniály se soustředí na hlubokou relaxaci, peeling těla nebo na aromaterapii. Divadelní ceremoniály vás naopak dobijí energií.



Umění v sauně


Divadelní nebo tematické ceremoniály jsou pro ty, kteří chtějí zažít originální zážitek v blahodárném prostředí sauny. Jedná se o společenský zážitek, který by si měl zažít každý milovník saun.


Představení jsou vedena profesionálními saunéry, kteří polévají rozžhavené kameny vodou a v rámci propracovaných choreografií víří teplou páru rovnoměrně po místnosti, aby mohlo publikum zažít co nejintenzivnější saunovací zážitek.


V repertoáru mají saunéři širokou škálu témat od filmových námětů, přes sportovní ceremoniály až po zajímavá zpracování historických motivů. Pro navození co nejautentičtější atmosféry jsou mistři saunéři převlečení v kostýmech a celé představení doprovází hudební podklad.


Představení se odehrávají v saunách s teplotou 90-100 °C. V sauně strávíte 10 - 15 minut, což stejně je stejně dlouho jako při klasickém saunování v této teplotě.


V saunových světech Saunia připravují saunéři dynamické, peeelingové i relaxační ceremoniály každý den včetně víkendů. Během roku se pořádají také speciální ceremoniály, které by si žádný saunový nadšenec neměl nechat ujít.


545 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page