top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Sauny v nákupních centrech: nový fenomén, který propojuje relax a nakupování


Saunování je tradiční rituál, který se po celém světě praktikuje již po staletí. Poskytuje uvolnění, relax a zlepšuje celkovou fyzickou i psychickou pohodu. V poslední době začal vznikat nový trend, který spojuje saunování a nákupy. V tomto článku se podíváme na přínosy tohoto na první pohled neobvyklého spojení.


Saunové světy v nákupních centrech

V posledních letech se saunové světy stále častěji přesouvají do velkých nákupních center. Jedním z nich i Saunia, která má pobočky již ve více než desítce českých obchodních center. Pokud máte za sebou dlouhý pracovní den a ještě vás čeká nákup, máte možnost si odpočinout a načerpat energii přímo v nákupním centru. Nepotřebujete k tomu vůbec nic, všechny pobočky Saunia nabízí bezplatné zapůjčení ručníku i prostěradla.




Jaké výhody s sebou spojení a relaxace přináší?


Komplexní zážitek

Kombinace saunování a nakupování poskytuje komplexní zážitek, který vyhovuje potřebám těla i mysli. Nejprve můžete prozkoumat obchody a poté si dopřát zasloužený odpočinek v sauně.



Ušetříte čas

Pro mnoho lidí je čas důležitým faktorem. Saunovací světy v nákupních centrech spojily nakupování a odpočinek do jednoho místa. Tím ušetříte čas strávený cestováním mezi různými lokalitami.


Snadná dostupnost

Nákupní centra jsou obvykle umístěna v blízkosti dopravních tepen a jsou také velmi dobře přístupná veřejnou dopravou. Tím se saunování stávé snadno dostupnou formou relaxace bez nutnosti cestovat do wellness center.




Zdá se, že trend saun v nákupních centrech je stále více populární a je pravděpodobné, že bude i nadále růst. Tento trend totiž přináší návštěvníkům zážitek, který přesahuje obyčejné nakupování.



139 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page