top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Saunia Thermal Resort: kde se potkává opravdový odpočinek s historií Karlových Varů


Saunia Thermal Resort, skrytý klenot Karlových Varů, je místem, kde se snoubí relaxace v termálních vodách a saunách s bohatou historií a kulturou tohoto lázeňského města.

Saunia Thermal Resort nabízí návštěvníkům nejen možnost užít si chvíle klidu a odpočinku, ale také příležitost prozkoumat dědictví Karlových Varů. Pojďte se s námi podívat na to, co tento wellness resort nabízí.


Termální a relaxační bazén v Saunia Thermal Resortu

Srdcem celého areálu je bezpochyby 100% přírodní termální bazén s vodou z karlovarského Vřídla. Jde o největší termální bazén, který nabízí celoroční teplotu 38 °C. Návštěvníci si tak mohou užít léčivé koupele během celého roku - ať je horko nebo sněží.





Víte, že voda v termálním bazénu se napouští každý den?

Karlovarská minerální voda obsahuje oxid uhličitý, sodík, vápník, draslík, hořčík a mnoho dalších látek a minerálů pozitivně působících na lidský organismus. Blahodárně působí na pohybový aparát, uvolňuje stres, revitalizuje pokožku a posiluje imunitní systém.

K dosažení optimálních zdravotních účinků se doporučuje 6 až deset opakování pobytu ve vřídelním bazénu. Mezi jednotlivými procedurami si můžete zaplavat ve vedlejším relaxačním bazénu, který nabízí několik plaveckých drah i masážních atrakcí.

Z obou bazénů si můžete navíc užívat dechberoucí výhled na centrum Karlových Varů.


Termální a relaxační bazén


Víte, že termální bazén v Saunia Thermal Resort pojme neuvěřitelných 110.000 litrů vody?


Z bazénu do saunového světa

Saunia Thermal Resort nabízí finskou saunu, herbal saunu, solnou, tropickou, metličkovou saunu a další. Těšit se můžete také na pravidelné každodenní ceremoniály, které vám celý wellness pobyt zpestří.

Pro příjemné ochlazení můžete využít ochlazovací bazének, ledovou studnu, sprchy a vodní vědra.





Saunia Thermal Resort, ideální volba pro prodloužený víkend Saunia Thermal Resort v Karlových Varech představuje ideální destinaci pro prodloužený víkend, kde se mísí pohoda wellness s kulturním bohatstvím a gastronomickými zážitky. Karlovy Vary, město známé svou bohatou historií, architektonickými skvosty a léčivými prameny, nabízí návštěvníkům nejen možnost prozkoumat jeho historické památky, ale také se ponořit do světa gastronomických zážizků. Město se pyšní řadou vynikajících restaurací, které servírují jak tradiční českou kuchyni, tak i moderní gastronomické speciality.


114 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page