top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Sauna, wellness a kouzlo termální vody: Saunia Thermal Resort, oáza odpočinku v Karlových Varech


V srdci Karlových Varů, jednoho z nejznámějších lázeňských měst na světě, se rozprostírá wellness resort, který v sobě kombinuje kouzlo sauny, wellness procedur a termálního koupání. Ať už jste zkušený wellness nadšenec, nebo začátečník na cestě za relaxací a regenerací, Saunia Thermal Resort vám nabídne zážitek, který pohladí duši i tělo.


Termální bazén

Málokterý bazén v České republice může konkurovat tomu, co nabízí tento karlovarský skvost. Stálá celoroční teplota 38 °C kombinovaná se 100% přírodní vodou z místního Vřídla, nabízí nejen bezbřehý odpočinek, ale i léčivé účinky, které vaše tělo jistě ocení. To vše navíc s dechberoucí výhledem na centrum Karlových Varů.





Saunové světy

Saunový svět, který resort nabízí, je také jedinečný. Jde o promyšlenou kombinaci osmi různých saunových zážitků a tří různých způsobů ochlazení, vytvořených tak, aby maximálně vyhovovaly potřebám každého jednotlivce. Díky pravidelným saunovým ceremoniálům můžete zažít sanování na nové úrovni. Místní saunéři jsou skutečnými mistry ve svém oboru a připraví vám zážitek, na který budete dlouho vzpomínat.







Prostorný bazén

Vedle termálního bazénu čeká na návštěvníky i velký bazén, který je ideální pro aktivní plavání i pro klidné lenošení na vodní hladině. Díky stálé teplotě 32 °C se můžete kdykoli bez obav ponořit do vody a vychutnat si přítomný okamžik.





Saunia Thermal Resort v Karlových Varech nabízí dokonalé spojení wellness procedur, termálního koupání a saunových zážitků. Ponořte se do léčivých termálních pramenů, užijte si rozmanité saunové rituály a relaxujte v prostorném bazén. Přijďte si užít jedinečný zážitek, který poskytuje Saunia Thermal Resort v jednom z nejkrásnějších lázeňských měst.



101 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page