top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

12 týdnů v sauně: týden čtvrtý.


Znáte taky ten pocit, kdy se vám někam nechce, ale nakonec to dopadne skvěle a vy zažíváte time of your life? Tak přesně takto probíhala moje středeční návštěva sauny. V práci jsem skončila po šesté večer a upřímně jsem se už viděla v posteli se skleničkou vína a Gilmorkama v televizi.

Zároveň jsem věděla, že se už jindy tento týden do sauny nedostanu a sázka je sázka, takže jsem vyrazila směr Saunia v Galerii Harfa.




Solná sauna, správná volba

Víte, co je na Saunia saunových světech nejlepší? Že si vybere snad opravdu každý. Mně bylo tentokrát jasné, že do sauny nejdu posouvat hranice. Limitless Karolína zůstala doma a do sauny tektorkát nastoupila Karolína prahnoucí po tom vypnout hlavu a fakt si odpočinout.

Proto jsem se od začátku držela solné sauny a udělala jsem dobře! Tentokrát jsem zvládla tři dvacetiminutové intervaly a nebudu lhát, při posledním saunování jsem na chvilku usnula. Šlo to úplně samo - příjemná teplota mezi 40 a 50 °C, relaxační hudba a naprostý klid. Oceňuji, to, že jsem v Saunia zatím nenarazila na nikoho, kdo by moji návštěvu sauny jakýmkoli způsobem rušil.





Hledáte opravdový odpočinek?

Musím říct, že tentokrát mi bylo saunování skvěle nejen fyzicky, ale hlavně psychicky. Tak nějak mi pomalu dochází, že je důležité o sebe pečovat i ve chvílích, kdy to zrovna nevnímáme jako prioritu. Nakonec jsem totiž stihla úplně vše. Skvěle si odpočinout, zkouknout dva díly Gilmorek a dopřát si skleničku vína.




Zrcadlo, zrcadlo…

“Karolino, jak to děláš? Dneska vypadáš maximálně na osmadvacet”?

“Sauna, Lucko, sauna.”

Jak by řekly influencerky: “My skin is glowing” a myslím, že na tom má sauna svůj podíl.

Věřím, že během dalších 8 týdnů svůj vzhled stáhnu aspoň na třiadvacet.

Stay tuned!



1 091 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page