top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Při výběru sauny nedělejte kompromisy. Saunia nabízí kvalitu i skvělou dostupnost

Aktualizováno: 4. 11. 2021

Kouzlu saunování propadá každý rok stále více lidí. A není se čemu divit. Sauna skvěle posiluje imunitu a přináší úlevu od rozličných zdravotních neduhů i stresu. Jak si ale v bohaté nabídce saun vybrat tu, která uspokojí všechna vaše saunová přání?


Chcete-li se svěřit do rukou odborníků, kteří svou profesí žijí, vyzkoušejte některý ze Saunových světů Saunia a zažijte na vlastní kůži jedinečný koncept saunování. Co konkrétně vám Saunia může nabídnout?



Saunování šité na míru


V Saunii vám pestrý výběr saun i ochlazovacích procedur umožní užít si saunování přesně podle vašich představ. Na své si tu přijdou jak milovníci vysokých teplot, tak ti, kteří si v horku příliš nelibují. Pokud patříte do první skupiny, pak máte na výběr z klasické finské sauny a sauny s parním nárazem. Vlídnější teploty slibuje parní lázeň, herbal, tropická a solná sauna.


Také ochlazování si můžete vybrat podle svého naturelu. Pro drsňáky jsou připravená ochlazovací vědra. Mírnější povahy mohou zvolit jemnou masáž ledovou tříští či sprchu s parním mlžením. K osvěžujícímu ponoření láká i ochlazovací bazének.




Pro váš pohodlný odpočinek mezi saunovacími cykly je připravená komfortní relaxační zóna. A když vás přepadne hlad či žízeň, neváhejte a zamiřte do baru, kde na vás čeká milá obsluha i bohatá nabídka nápojů a občerstvení.


Do sauny co by kamenem dohodil


V dnešní uspěchané době, kdy každá minuta času navíc je drahá, jistě uvítáte, když vám sauna vyjde co nejvíce naproti. Ideální je, pokud najdete saunu, která má vstřícnou otvírací dobu a cesta do ní vám nezabere příliš mnoho času.


Saunový svět Saunia najdete ve velkých městech – aktuálně v Praze, Brně, Ostravě, Liberci a Hradci Králové. Pobočky má umístěné strategicky v nákupních centrech, takže se do své oblíbené sauny dostanete pohodlně a rychle.




Oceníte také široké rozpětí otvírací doby. Saunia má otevřeno sedm dní v týdnu od 9 do 23 hodin. Ať už tedy chcete saunou zakončit prací nabitý den, zarelaxovat si v ní místo obědové pauzy, nebo se do ní vydat ještě před polednem, Saunia má pro vás dveře vždy otevřené. Navíc se díky časově neomezenému vstupu můžete saunovat do sytosti.


Další dimenze saunování


Saunia myslí i na to, abyste si z vašeho pobytu v sauně odnesli unikátní zážitek. Proto pro vás připravila pravidelné saunové ceremoniály, na kterých se můžete oddat relaxaci, hýčkat svou pleť nebo se nechat unést jedinečnou choreografií. Ceremoniály se pod vedením zkušených saunérů konají každý den a je jen na vás, který si vyberete.




232 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page