top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Největší sauna na světě



Když se řekne "největší sauna na světě", možná byste automaticky pomysleli na Finsko, kolébku saunové kultury. Největší saunu na světě bychom ale ve Finsku hledali marně. Nachází se totiž přímo v srdci Evropy, konkrétně v Polsku. Je umístěná v malebném městečku Czeladź, nedaleko průmyslového města Katovice. Termy Rzymskie představují nejen monumentální saunové zařízení, ale také jedinečný komplex, který kombinuje historický vzhled s moderními wellness službami.


Colloseum Sauna Arena, největší sauna na světě

Srdcem celého wellness komplexu je Colloseum Sauna Arena, která je největší saunou na světě. Tento monumentální saunový prostor se rozkládá na úctyhodné ploše přes 200 metrů čtverečních a saunování v něm si užije až 300 osob najednou.

Celá stavba je inspirována antickými Pompejemi. Design sauny je výsledkem kombinace tradičních prvků římské arichtektury a moderních wellness technologií. Prostorný interiér sauny je navíc doplněn o mozaiky i umělecká díla.



Colosseum Sauna Arena nabízí více než jen tradiční saunování. Je to místo, kde mohou návštěvníci prožít jedinečnou směs relaxace, kultury i sociálních interakcí. Díky své velkorysé kapacitě a unikátní atmosféře je ideálním místem pro velké skupiny a saunové ceremoniály. Kromě toho je zařízení vybaveno speciálními světelnými a zvukovými systémy, což zvyšuje celkový zážitek z sauny.



A to není vše...

Kromě Colosseum Sauna Arena, Termy Rzymskie nabízí téměř dvacet dalších různých typů saun a lázní. Každá sauna má svůj jedinečný charakter a specifika, od teploty a vlhkosti až po speciální aromaterapeutické a koloroterapeutické prvky. Sauny jako Sauna of Sensations nabízí uklidňující prostředí s promítáním přírodních scenérií.


Wellness a SPA

Wellness centrum v Termách Rzymskie poskytuje širokou škálu služeb, v rámci svého SPA centra Termy Rzymskie nabízí i řadu speciálních procedur, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly hlubokou regeneraci a relaxaci. Koupele v kozím mléce, známé pro své výživné a hydratační vlastnosti, jsou jednou z těchto unikátních procedur.


Aromaterapie a Koloroterapie

Wellness centrum také využívá aromaterapie a koloroterapie, které jsou součástí mnoha procedur. Aromaterapie využívá terapeutické vlastnosti esenciálních olejů k uklidnění mysli a těla, zatímco koloroterapie využívá barvy a světlo k ovlivnění nálady a emocí. Tyto metody jsou často kombinovány v rámci jednotlivých procedur pro maximální efekt relaxace a pohody.



Cesta z České Republiky

Pro ty, kteří cestují z České republiky, Termy Rzymskie jsou překvapivě blízko. Nacházející se asi 100 km od českých hranic a cesta z Prahy trvá přibližně 4 hodiny. Za poměrně krátkou dobu tak můžete ujet městskému shonu a vychutnat si relax v jednom z nejlepších saunových komplexů ve střední Evropě.




363 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page