top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Kam do sauny v Praze? Objevte svět saun

Sice tam vše začalo, ale sauny už dnes zdaleka nejsou výhradně doménou Finska. Podívejte se, v jakých saunových centrech v Praze si můžete dopřát ten pravý saunový prožitek.

Potřebujete prohřát tělo a toužíte čerpat z blahodárných vlivů saunování na lidský organismus? Pokud bydlíte v Praze, máte spoustu možností. Do profesionálních saun je to co by kamenem dohodil. Stačí si vybrat. Pojďte se s námi podívat, kam do sauny v Praze, aby to stálo za to!


Sauny Praha – ty moderní a prostorné najdete v Butovicích


Saunový svět v Galerii Butovice najdete v prvním patře u eskalátoru. V areálu na vás čeká hned několik moderních velkých saun. Nejoblíbenější je klasická Finská sauna s výraznými ozdravnými účinky na lidské tělo i psychiku. Intenzivním pocením ze sebe dostanete toxické látky. Prohřátí těla posiluje krevní oběh, termoregulaci a zbavuje potíží se studenýma nohama. Na své si přijdou i saunoví fanšmejkři. Tropická sauna nebo sauna s parním rázem dostane do varu opravdu každého.


Kromě širokého spektra saun budete mít na výběr z mnoha saunových ceremoniálů vedených pravými saunovými mistry ověnčenými tituly v saunových ceremoniálech a celou řadou úspěchů na mezinárodním poli. Jejich dovednosti jsou tím pravým zpestřením a umocněním zážitku ze saunování jak pro nováčky, tak zkušené. Ceremoniály probíhají denně ve všední dny od 15:30 a o víkendech od 14:30.


Výhodou saunového světa v Nových Butovicích je mimo jiné skvělá dostupnost cesta trvá z centra jen 12 minut. Do sauny si s sebou nemusíte nic nosit, prostěradla i osušky jsou v ceně.


Sauny v Praze v dojezdové vzdálenosti.



Bohatý výběr saun a saunových ceremoniálů vás ohromí i v Hostivaři



Sauna v Parku Hostivař je na skvělém místě pro lidi z okolí a ty, co rádi jezdí autem. Sjezd z Jižní spojky je kousek odtud a parkování k dispozici. Kdo by toužil do sauny přijet MHD a nevyužít první možnost Butovic, dojede sem z centra Prahy do půl hodiny. To za ozdravný účinek saun a zážitek ze saunových ceremoniálů rozhodně stojí.


Sauna se nachází ve 2. patře naproti eskalátorům. S milým pozdravem vás obsluha přivítá na recepci v unikátním konceptu saunového světa, který posouvá běžný standard saunování na novou úroveň. K dispozici je řada druhů saun, jako je finská sauna, tropická sauna, sauna s parním rázem a další velké moderní sauny. Jako kontr k terapii teplem jsou zde vybudované sprchy s vodním mlžením, ledová studna i klasický ochlazovací bazének.


Chcete vědět, který ze způsobů chlazení pro vás bude vhodný? Představujeme vám 6 způsobů ochlazování v sauně, ze kterých si určitě vyberete!


Po saunové seanci je vhodné nechat účinky sauny pomalu doznívat. V ceně vstupu je proto i odpočinek v relaxační zóně nebo na baru. Kolem OC Parku Hostivař najdete velká sportovní a fitness centra. Dojít si zasportovat a pak zregenerovat do saunového světa je skvělý tip na fajn sobotní odpoledne.






702 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page