top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

Karolina v sauně, týden sedmý


Únor je tady. Do práce za tmy, z práce za tmy. Teploty kolem nuly a dovolená v exotických tropech v nedohlednu. Kdybych řekla, že se mě sluníčková nálada drží 24/7 lhala bych. Ale našla jsem řešení. Když už se sebou nezvládnu vydržet ani já, vyrážím do sauny. Tento týden jsem dala šanci tropické sauně a bylo to fantastický!


Tropická sauna 

Jen si to představte, klid, teplo a atmosféra, která vás okamžitě přenese na exotickou dovolenou. Naštěstí ne doslova, v tropické sauně se vám totiž nebude nikdo snažit prodat ananas, meloun ani banány. Tropická sauna se vyznačuje teplotou mezi 50 a 60 °C a vlhkostí do 60 %, je tak ideální pro ty, kteří si nepotrpí na vysoké teploty. 


TIP: Díky poměrně vysoké vlhkosti může být pobyt v tropické sauně intenzivní. Pokud se saunou teprve začínáte, zvolte k odpočinku nižší lavice. 



V tropické sauně jsem zvládla 4 saunovací cykly a musím říct, že mě dokonce i na chvilku přešla touha vyrazit na dovolenou. 


Karolino, a už na sobě cítíš nějaké změny? 

Jo! Mám za sebou už víc než polovinu saunovací výzvy, tak si dovolím trošku balancovat. Musím říct, že první návštěvy sauny pro mě byly spíše za trest, nechápala jsem, co na tom všichni mají. Už ale tuším. 

Líp spím a po saunování se cítím fantasticky, nejen fyzicky. Největších změn si všímám totiž právě na mojí psychice. Vždy když vejdu do sauny, nechám všechny starosti za dveřmi. Sauna se stala opravdu jediným místem, kde jsem schopna úplně vypnout hlavu a na nic nemyslet. A nerozhodí mě naprosto nic - stres v práci, to, že mi táhne na 32 a jsem pořád sama, ani to, že se mě ten den už 5 naprosto cizích lidí zeptalo proč jsem tak vysoká. 




A jaký je dnešní závěr? 

Pokud právě se saunováním začínáte a nejste si jisti, že je to pro vás to pravé, vydržte. Jsem si jistá, že nebýt mojí pracovní sázky vzdám chození do sauny po druhé návštěvě. Dneska jsem fakt vděčná za to, že jsem vydržela a nemůžu se dočkat dalších pěti týdnů. A jedno už vím jistě - se saunováním neskončím ani po skončení této saunovací výzvy. 

Saunování zdar a zase příště!


439 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page