top of page
  • Obrázek autoraSAUNIA MARKETING

12 týdnů v sauně: týden druhý.





12 týdnů v sauně: týden druhý.

Týden utekl jako voda a já zas stála na recepci Saunia. Tentokrát jsem se vydala na pobočku Saunia v Galerii Harfa, lákala mě totiž solná sauna. Šatnou i sprchou už jsem tentokrát proplula bez studu a nervozity. Cítila jsem se jako saunováním ostřílená profesionálka, která už ví, do čeho jde.


Vezměte kámoše, ušetříte

A to jsem přesně udělala! Když totiž doporučíte Saunii kamarádům získáte 300 Kč kredit a váš kamarád dostane po dobití 300 Kč na věrnostní kartu první vstup zdarma.

Win-win situace. Ušetřené peníze jsme utratili za Pumpkin Spice Latte v kavárně. Zhodnotili jsme, že je otřesné jako každý rok a že už si ho nikdy neobjednáme. Oba ale moc dobře víme, že nás tohle šílenství nemine ani za rok.



Solná sauna? Ano, prosím!

Poprvé jsem byla naprosto nadšená z tropické sauny, to jsem ale ještě netušila, jaká paráda mě čeká v solné sauně. Solná sauna má velmi příjemných 40 - 55 °C a poměrně nízkou vlhkost. Myslím, že pro saunové nováčky je skvělou volbou. Bez problému jsme v ní vydrželi 4x15 minut. Místa bylo v sauně dost, mohli jsme se tak pohodlně natáhnout a relaxovat.


TIP: Do sauny nechoďte hladoví, ani přejedení. Lehkou svačinku si můžete dát i na baru pobočky.


Ve dvou se to lépe táhne

I když měřím skoro dva metry, jsem plachá žena. Přítomnost kamaráda mě osmělila natolik, že jsme se vydali na bar, Nealko, pivo, víno, prosecco i něco malého na zub, taková je nabídka Saunia baru. Tentokrát jsem zvolila domácí limonádu, ale myslím, že příště už přijde řada na prosecco.




A jak to celé dopadlo?

Nutno podotknout, že ostřílená profesionálka ještě nejsem. Poprvé jsem nakoukla do finské sauny a nevydržela jsem v ní ani tři minuty. Jistá si zatím nejsem ani tím, že bych v sauně vydržela přes celý saunový ceremoniál, který trvá 10-15 minut. Věřím ale, že se k tomu dostanu. Mám za sebou přece zatím jen druhý týden mojí saunové výzvy. Tak na deset dalších!






1 173 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page