SAUNIA MARKETING

21. dub 20232 min

Umění v sauně? Vyražte divadelní ceremoniál

Saunování je samo o sobě zážitek. Pro všechny, kdo by ho chtěli prohloubit a vyzkoušet zážitkovou variantu, tu jsou saunové ceremoniály. Nejenže má návštěvník možnost na sebe nechat působit skvělé účinky saunování, ale má také příležitost se nenucenou formou přiučit něčemu novému o saunování a zažít neobyčejnou zábavu.

O co se vlastně jedná?

Saunové ceremoniály jsou moderním způsobem, jak posílit prožitek ze saunování. Tento trend se dostal do tuzemska ze severních zemí a těší se u nás čím dál tím větší oblibě.

Přestože mají všechny druhy ceremoniálů za cíl dopřát milovníkům saunování jedinečný zážitek, tak se od sebe hodně liší a to je dobře. Saunový nadšenec si totiž může vybrat přesně podle jeho aktuální nálady. Některé ceremoniály se soustředí na hlubokou relaxaci, peeling těla nebo na aromaterapii. Divadelní ceremoniály vás naopak dobijí energií.

Umění v sauně

Divadelní nebo tematické ceremoniály jsou pro ty, kteří chtějí zažít originální zážitek v blahodárném prostředí sauny. Jedná se o společenský zážitek, který by si měl zažít každý milovník saun.

Představení jsou vedena profesionálními saunéry, kteří polévají rozžhavené kameny vodou a v rámci propracovaných choreografií víří teplou páru rovnoměrně po místnosti, aby mohlo publikum zažít co nejintenzivnější saunovací zážitek.

V repertoáru mají saunéři širokou škálu témat od filmových námětů, přes sportovní ceremoniály až po zajímavá zpracování historických motivů. Pro navození co nejautentičtější atmosféry jsou mistři saunéři převlečení v kostýmech a celé představení doprovází hudební podklad.

Představení se odehrávají v saunách s teplotou 90-100 °C. V sauně strávíte 10 - 15 minut, což stejně je stejně dlouho jako při klasickém saunování v této teplotě.

V saunových světech Saunia připravují saunéři dynamické, peeelingové i relaxační ceremoniály každý den včetně víkendů. Během roku se pořádají také speciální ceremoniály, které by si žádný saunový nadšenec neměl nechat ujít.

    5460
    2